Més detalls de l'activitat

Què descobriràs?

Visitarem els punts més emblemàtics del centre històric de les Borges Blanques, on passarem per l’antiga capella de l’hospital medieval i la plaça 1 d’Octubre, antiga plaça porxada que formava part del centre polític i econòmic on estava ubicat l’antic Ajuntament i on podrem gaudir d’un paisatge artístic i arquitectònic. També visitarem el Parc del Terrall, en el qual hi ha ubicada l’antiga bassa que era la font d’aigua natural del poble i que, en l’actualitat, és un espai de natura i oci del municipi; en aquest espai també trobarem una premsa d’oli del segle XVIII i el monument a la sardana del Víctor Pérez Pallarés.


L’itinerari continua amb la visita a l’Espai Macià, centre d’interpretació de la figura de Francesc Macià i Llussà, qui fou el 122è president de la Generalitat de Catalunya. I tot seguit visitarem l’antic Molí de Cal Gineret, refugi de la Guerra Civil i espai on es premsava i s’emmagatzemava l’oli. 
Us obsequiarem amb una ampolla d’oli de 250 ml d’un productor de les Borges Blanques (les visites amb codi promocional no inclouen aquest obsequi).